ingen skola för mig ;)

mhm, bussarna gick inte idag heller, vafan är detta, har man en buss ska man väll köra den elr !?!?
jaja, fick höra sen att alla fick dra hem endå för de va för kallt i skolan så ;) så jag har vart hemma hos nora hela dagen, strömmen gick (!!) så vi gick ut och lekte i snön hehe ;) fick snö innanför byxorna OCH tröjan så vart gött kall sen när vi gick in :S fatta att de va 19- hemma hos oss imorrse ! helt fucking sick !
ibland saknar man allt sommaren alltså !

jaja, ikväll ska jag försöka få in lite bilder i datorn men fårse hur de blir med den saken, nu ska jag dra och spela  band hero med nora, julia & ina :)
/e♥


ni kanske tkr de är fel, att de är orättvist och att de skulle varit ni, men nu är de jag, så lev med de, visst bli sura om ni vill, men ta fan inte ut det över mig

ojojoj

sämst uppdatering här då mene har helt ärligt inte orkat (A) hehe men jaa, idag skola då som vanligt, missa noprovet eftersom jag int kom te skolan försen 10 typ ;) sedan har jag messt försökt att inte bli mulad, väntat typ 40 minuter på bussen och sen gått hem till mormor där jag har vart hela dagen ;pp kul liv, (Y)
mene nu så är de teven gäller, hööörs :)
/e♥

grattis bästa systern !♥

grattis till norisen som fyller 14 idag !!:D snart ska vi ha kalas för henne så de blir inte så mkt bloggande idag :)
har int så mkt att skriva om just precis nu men jao, uppdaterar ikv, ska försöka sno noras kamera och ta bilder på fördelsedagsbarnet sen ;)
/e♥

kallt :S

kom nyss in från att ha satt upp granar med ljus i på stigen mellan mitt och noras hus så nu är de jättemysigt där(a) har pulsat runt i typ 1 meter snö, bilder på de kmr sen, hihi stackars nelly snön gick upp te midjan på henne ;)
jaja iaf så sen gick jag in till nora för att värma mig med varm choklad ♥ ska snart dit igen & typ ha middag elr nått, sover la antagligen där oxå då, brukar bli så (a) btw rebecka ifall du läser detta så smsa !:D
nejmen nu blire att dunka sum 41, hööörs :)

/e♥


omg, nytt rekord !:o

idag så vakna jag 8 självmant !:S haha har nog aldrig hänt förrut, helt sjukt !:o hehe nytt rekord för mig ;)
jaja, idag så blir de att....att...att...att...träffa nora ?(A) haha venne, men trore för våra föräldrar ska ut & fixa en lysstig mellan våra hus, så blir väll att va med henne :)
hade btw världens cpigaste dröm inatt, kanske därför jag vakna så tidigt ?:S tänker inte skriva om drömmen för nej, de blir alldeles för privat ;) haha nyfikna nu elr ?;)
jaja nu ska jag nog ta tag i mitt liv lite,

puss
/e♥


1 vecka med bästa ♥

yeees , 1 vecka med jacob bästaste hallberg ♥ men de är ju sååå kul när man int får dra & träffa honom pga sjuk :( men ska ändå försöka förhandla lite med mina päron, suger att sitta hemma en fredag!
jaja, idag så har jag legat i min säng och arbetat hårt med att bli frisk. funka rätt så bra, ba huvevärk & hosta kvar nu (Y) hade tänkt att ta lite bilder på snön men kom på att kameran är sönder så de får bli en annan dag :)
men nu ska jag gå & övertala mina föreldrar att jag får gå ut ikv, ;)

puss
/e♥

vill ha !♥











hehe som ni ser rätt så mkt , riktigt shoppingsugen är jag (A)
hoppashoppashoppas att jag blir frisk i natt så jag kan träffa alla imorrn & ha myskväll med jossebejb! men min pappa sa att jag måste ta de lugnt i helgen men jag vet inte vad ta de lugnt innebär :p jaja, de märker vi väll :)
hörs
/e♥

hiss/diss♥


♥ FILTAR
extremt goa på vintern när man fryser sönder :)
♥MOBIL
haha mobilnörd kanske, men lixom bor man långt bort på landet så är den grym att ha !(A)
♥TE
loveely, helt enkelt asgött !:D




♥ ATT VA SJUK
suuger !:o man kan inte göra nått, man kan inte träffa nån plus att man inte orkar röra sig, hate it !!
♥ ATT GÅ UPP TIDIGT PÅ MORGONEN
ba jag som hatar att gå upp kl halv 7 varje morgon ?! sjuukt jobbigt -.-

/e♥

sjuuk :'(

ahmen, ligger i soffan med feber och kollar mtv, inte så kul som de låter, tur att jäsper andersson är social på msn så att jag inte känner mig helt ensam :)
kollade ut förrut och shit va mkt snö de är! snart druknar vi la :S haha nämen snö är roligt, och bussarna kan inte gå så då slipper vi skolan ;) hehe oso kan man mula folk och bli mulad, vilket inte är lika kul (A)
igår va de exakt en månad kvar till julafton !!♥ lääängta (A) 
haha aja, nu ska jag nog spela sims trorja, höörs :)

/e♥

äe med josefina<3

ahmen, sitter hemma hos jossebejb & har snott hennes mac (A) haha hon har spelat in ett röstmeddelande på min mobil så de låter askul när jag int svarar :D
vi har vart en sväng i stan & hälsat på hoss polisen (A) och nej, vi blev int tagna men tanten som vi snacka med va asdryg och huset såg ut som en korg ;) sen så en sväng te hennes farmor som ser exakt likadan ut som min :o haha !
nu drar vi snart te träningen, en av veckans höjdpunkt ;) lovelyyy !♥
ha ett bra liv :D
/e♥

sovmorgon ;)

skulle egentligen suttit  i skolan nu men bussen kom inte !:o seriöst, de är plogat och allt men nejrå, den ska ner i diket, undrar om dom ens kan köra dom som kör ?
aja, sovmorgon till halv 10 blire iaf, då kmr josefinas mamma och hämtar mig och julia :)
idag så drar jag med josefina till stan osen blire träning♥
men nu så blire att mysa ner sig i soffan med filt (A)
här är en dålig webbbild på mig ,

/e♥







mina älsklingar ♥ läs ifall ni vill,

tjejer, ni fattar nog inte hur jävla mkt ni betyder för mig. de är ni som alltid får mig på grymt bra humör, hur jävla dåligt jag än mår. jag vet att jag kan lita på er i alla lägen & att ni alltid ställer upp. även om vi har de skit ibland & även om saker blir upp&ner så klarar vi oss igenom de, de för vi alltid. jag vet att de har varit en sjuk vecka. vet att den har vart hemsk & nästan omöjlig  att klara sig igenom. jag vet att de har kännt som om allt har varit dött & helt omöjligt att få tillbaka. för vissa kanske de är så för andra inte. men tjejer, vi har klarat de, fattar ni ? 
vi fixade de tsm. vi tog oss igenom de, kämpade även om de int var mkt att kämpa för. men kom igen, utan varann hade de int gått. men vi ställde upp, hela tiden var vi där för varann. vi kanske  såg ut som skit, mådde som skit, kändes oss som skit, men svek vi varann ? nej, vi fanns där vid varandras sida hela tiden. om vi inte hade varit vi nog kanske inte tatt oss igenom de. men ni fattar inte vilken sjuk känsla de är att veta att man alltid har vänner med sig, i alla väder & kläder. att de alltid finns ngn som man kan gråta hos, man kan skratta hos & som  man kan gnälla hos. ni finns alltid där. jag  vet att jag kan ringa er mitt i natten en onsdag eller sju på morgonen en lördag, ni svarar alltid , & ni lyssnar alltid. de är så jävla skönt att känna att de finns sånna. för de finns människor som inte är värda någonting, vi har fått reda på de nu i veckan. men jag vet inte ens om jag är värd att ha sånna som er. helt ärligt, är någon värd er ? för ni är så bäst !
visst, ibland är ni sjukt irriterande & man känner för att slå till er, elr ibland är ni så blonda så man undrar om ni ens vet vad ni heter, men de är så lite om man jämnför hur mkt ni ger mig.
jag vetefan hur de hade sett ut om jag inte hade haft er att prata ut med. att skratta med tills man inte kan andas.
gråta med tills man inte har ngt vatten kvar i kroppen. att busa med & göra så dumma saker så man i efterhand frågar sig varför men inte har något svar på. att göra saker utan andledning med. att driva med. att förlåta.
när jag tänker tillbaka på våra minnen så kan jag bara skratta. josefina, minns du när vi skulle åka skidor ? elr den gröna smeten ? elr när vi dansade till fjortisdunk i bara trosor & bh ? elr rebecka, minns du när vi lekte top model ? elr när vi släpades efter dina hundar ? moa kmr du ihåg när vi va tvunga att kolla sällskapsresor så att vi överhuvudtaget vågade vara ensamma i ett rum ? elr olivia, minns du våra kuddkrig ?
jag har gjort så många otroligt sjuka saker tsm med er, & mer ska de bli !
jag vet helt ärligt inte hur jag skulle klara mig utan er tjejer, ni betyder allt för mig,
ÄLSKAR ER
MOA♥JOSEFINA♥REBECKA♥OLIVIA












/e♥


snödränkt tjej !

snö, wihoo ! men så  va de ju de här med att bli mulad, helt nertryckt i snön utav en viss jacke ... men tog han sen såklart ;) men blöt såinihelvete blev jag iaf & 5 minuter försenad oxå, inte kul, men vi hade jenny så de va chill. osen vänta i 2 timmar på bussen, inte kul de heller men spenderade tiden med moa, josse, jacke och tobbe så de gick ju bra de :)
sen så hem oso direkt ut till stallet där hovslagaren vänta. kallt som fan asså !:o
ahmen,  nu blir de att käka osen duscha (Y)
veckan ser ut såhär för tillfället:

♥ONSDAG:
♥städa (som jag inte gjorde i måndags hehe (A)
♥sunlight
♥läxor
♥träning
♥TORSDAG
♥läxor
FREDAG!!
♥sunlight
♥UT !!
♥sova hos josefina !!
♥HELG
♥ inge planerat :)




hiss/diss♥

 
JOSEFINA BARBIE OSCARSSON
mhm, idag äre jossebejb som får hissen ;) därför att hon gjorde min måndag uthärdlig, haha helt awesome, tack älskling♥

STORA TJOCKETRÖJOR
ååh så goaa !♥ de bästa som finns när man fryser & de äe snö ute , try it !;)



KYLA
de äe inte kul, jag gillar vintern men att frysa äe nått av de värsta som finns !:S

ATT INTE FÅ REDA PÅ SAKER I TID
haha okej, jag äe inte ordningsam men asså i skolan när man inte får reda på saker som tex. prov så funkar de inte, så nej, detta gillar vi inte !;)

/e♥

sämsta läraren nånsin ?

bara jag som tkr att fredrik dahl är en awesome lärare!? elr så va de inte så nä ;)
seriöst, de äe ju bra om han berättar att vi håller på med ett praktiskt prov när man sitter & arbetar osen när de äe 5 minuter kvar DÅ säger han: ni vet att detta äe  ett praktiskt prov som jag ska ha in om 5 minuter, tror ni att man har hunnit skriva klart då ? nää !:o *suck*
jaja, måndag i dag då, äntligen , haha nä nu får jag sluta med sarkasmen här va !
men hade nog inte överlevt dagen om inte lilla söta josefinabarbie hade vart med mig, finns nog ingen som kan göra skolan till en lekplats som vi kan !;)
idag så blir de att passa syster & kanske städa rummet, skulle behövas !(A)
men här kmr lite random bilder , insåg att jag int hade lagt upp ngra, så här kmr lite :D
puss
/e♥




söte trassel !♥













haha ser ni de sexiga sträcket i min panna ?;)



ruubrik ?

söndagen spenderade jag hemma hos nora som jag sov hos i lördags. i lördags va jag dessutom i fg. va int så många där men de funka. vi körde pingis & tilda va proffset alltså, haha jag sög (a)
aja , sen så hade vi elr dom snöbollskrig, försökte la mest hålla fred med alla stora killar ;)
sen va de meningen att jag & nora skulle gå hem (!) men så kom hennes pappa endå så vi slapp (a)

imorgon blire säkert josefina som vanligt på måndagar, vi har endel att snacka om här tjejen ! 
amen nu blir de en hiss & diss (Y) 


ÄKTA KOMPISAR 
hur fan skulle man överlevt utan vänner ? 
man har kul med dom, man kan lita på dom & man vet att dom alltid ställer upp. lovely ♥ 




LÄRARE SOM TROR ATT DOM FATTAR NÄR DOM INTE GÖR DE
asså om man har ett problem & börjar grina pga de i skolan och så kmr de massa lärare och vill veta vad som har hänt och man vill int snacka om de, men så tvingar dom ur en de iaf och då om de äe tillexempel om en kille oso säger dom, jaa, jag förstår oso tror dom att dom gör allt bättre men de blir fan int bättre. så sluta med de, snälla !

/e♥


freedagen hemma med nora ♥

mhhm , stannade hemma igårkväll med nora, ovanligt jag vet men så blev de iaf :)
vi satt la mest  framför datorn & dunka musik & nörda oss. rätt så segt, men de va gött iaf. vi körde ngt kortspel mot noras familj, jag vann 1 gång !:D stolt tjej ! 
& igår blev en speciell kväll endå för att jag gick från singel te upptagen, mhm !;) älskar dig jacob hallberg♥
idag så blire nog nora igen tror jag osen kanske ut ? beror på vilka som kmr ut. men nu så ska jag iväg & rida i snön, ha de gött sålänge,
amelie om du läser detta så måste du smsa mig , gör de !

/


ellaa träffar en get !♥

heej :)
sitter just nu hemma hos nora & lyssnar på loca med shakira (A)
vi ska nog dra hem te mig sen men vi fårse :)
ingen utgång för mig idag för äe förkyld & tydligen ska nån komma hem te oss på middag så ska sitta se söt ut, blir att koppla på prinsessleendet & glittrande ögon, haha ;) nämen ska nog sätta mig framför godisskålen med nora :)

& vet ni !?
idag när jag gick ut te stallet så stog de en get i en av boxarna :o
haha tydligen hade den kommit springandes på vägen så mamma hade tatt in den i stallet, & för er som int vet så luktar getter förjävligt :S haha så kan de gå ;)

hörs



fick ny blogglust !

A, blogglusten kom tillbaka, men inte hästblogg utan en alltmöjligt blogg :)
måste se till att fixa en design bara, kanske ngn som kan hjälpa mig med den saken ?
fårse hur länge jag orkar hålla bloggen uppe men ska försöka uppdatera rätt så ofta.
kmr att bli bilder & text men kanske int så mkt bilder nu för min otroligt smidiga mamma har tappat min kamera (canon EOS 450D) i golvet så att objektiver är trasigt :(
Lite om min ponny blire oxå men mest bilder.

A, hare gött nurå :)

puss


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0